Archives

Lichtjes actie van de basstichting 19-12-2015

Lichtjes actie Bas stichting op Boerderij de Molenberg Burgh haamstede.

Zaterdag 19-12-2015 was het zover, na maanden van voorbereiden konden dan eindelijk de lichtjes aangestoken worden. Mensen konden symbolisch een lichtje kopen voor vijf euro.
De avond begon met een optreden van het pop koor Pop Wave in de boerderij de Molenberg. Daarna kon iedereen naar buiten waar de grootte kerstboom stond. Daar werd gedanst door de meiden van Dansschool Geelhoed, de meiden hebben het met een mooie show geopend.
Ook Burgemeester Rabelink en oude Feijenoordspeler Ben Wijnstekers, die beide ambassadeur zijn van de Bas stichting, waren er deze avond ook bij. In totaal zijn er ongeveer 2636 lampjes aangegaan, dit is goed voor een bedrag van € 6590 boerderij de Molenberg heeft dit bedrag verdubbelt. Het eind bedrag van deze avond kwam dan ook op €13,180.
Buiten konden de mensen bij de kraam van Grand Hotel Ter Duin een glühwein of warme chocomelk nuttigen ook waren er lekkere soesjes.
Eenmaal binnen werd er door Ben Wijnstekers het uiteindelijke jaarbedrag bekend gemaakt. Dit is een mooi bedrag van €34,000 geworden.
Het was een hele mooie drukke avond met ongeveer 500 mensen. Op naar een mooi 2016.

Powered by
Supporting